May we help you plan your stay with us?

  • Restaurant Roko Restaurant Roko

    Na najljepšoj poziciji na podgorskoj šetnici nalazi se naš restoran s tradicijom dužom od 40 godina. Uz ljubazno osoblje i vrhunsku uslugu nudimo Vam veličanstvenu ponudu svih vrsta jela. Od mnogobrojnih dalmatinskih i internacionalnih jela, preko najbolje ponude jela s roštilja, te nadaleko poznatih ribljih specijaliteta ovdje će te u svakom trenutku osjetiti pravi domaći ugođaj.

    Continue Reading
  • Villa Roko Villa Roko

    Nova Villa Roko zasjala je visoko na nebu najbolje ponude koju može ponuditi Hrvatska. Smještena u pitoresktnoj Podgori, ova kuća sa bazenom, nikako vas nemože ostaviti ravnodušnim. Izgrađena davnih dana težačkim rukama vrijednih Podgorskih seljaka i obnovljena nasljednicima koji su iz nje izvukli najbolje iz tradicije i oplemenili je novim uređenjem naslanjajući se na ono izvorno.

    Continue Reading
  • Podgora Podgora

    U njenoj dugoj povijesti, od antičkih vremena do danas u Podgori se živjelo s morem i zbog mora, nikada ne dovodeći u pitanje jedinstveni sklad koji izvire iz njenih raznolikosti. Preko sklada planine koja još krije tajne drevnih zaselaka, terasastih vinograda, maslinika i pašnjaka, koji su stoljećima bili zalog podgorske uljudnosti i blagostanja, do pučine mora koje je privlačilo generacije njenih žitelja, glasovitih pomoraca i ribara. 

    Continue Reading